NA PRVI POGLED
HCS Executive Search ima dokazan kvalitet u poslovima direktnog traženja i selekcije kandidata.
KLIJENTI
Garantujemo pouzdanost i poverenje, kvalitetne kandidate i poštovanje rokova. Saznajte kako!
KANDIDATI
Možete nam poslati email sa nazivima preferiranih pozicija / oblastima interesovanja i Vaš CV.
Prilikom dostave ličnih podataka (profesionalna biografija ili drugi dokumenti) preko naše web stranice, direktno mejlom, poštom ili lično, ljubazno molimo svakog kandidata da pismenim / elektronskim putem potvrdi davanje saglasnosti za korišćenje i obradu ličnih podataka. Tekst saglasnosti se nalazi na stranici KONTAKT. Ova odluka je zasnovana na propisima koji se odnose na obradu podataka o ličnosti u Republici Srbiji i u skladu je sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i novim pravnim okvirom EU koji propisuje način korišćenja podataka o ličnostima (GDPR). Hvala Vam.
Human Capital Solutions © 2020
Važno obaveštenje
COVID-19 Info
Važno obaveštenje: Kompanija Human Capital Solutions se ne bavi posredovanjem pri zapošljavanju sezonskih ili građevinskih radnika (i sl.) u inostranstvu i ne naplaćuje svoje usluge od fizičkih lica. Takva praksa je kažnjiva zakonom i protivna je našoj etici poslovanja. U slučaju da se neko pozove na nas i traži uplatu radi posredovanja i pronalaska posla u inostranstvu, savetujemo da se obavezno obratite inspekcijskim organima jer se radi o PREVARI. Budite obazrivi i proverite sa kim radite. Vaš HCS tim.
zatvori
Poštovani kijenti i kandidati,

Usled mera koje je Republika Srbija donela radi suzbijanja virusa COVID-19, kompanija HCS Executive Search d.o.o. ima obavezu da se prilagodi i odgovorno pristupi trenutnoj situaciji. Sve naše preuzete obaveze i projektne aktivnosti se i dalje nesmetano sprovode kroz angažovanje svih zaposlenih. Na osnovu instrukcija medicinskih stručnjaka, razlikuje se samo način obavljanja intervju sesija sa kandidatima. Za razliku od dosadašnjih direktnih razgovora, sada se intervjui sprovode putem internet komunikacionih portala.

Hvala na razumevanju

HCS tim
zatvori