Dešavanja

Oktobar 2016, Renault Assessment centar

Nakon intenzivne pripreme i u saradnji sa partnerskom firmom TRESCON iz Slovenije, kompanija HCS Executive Search je uspešno realizovala trodnevni Assessment centar. Program je bio razvojnog karaktera i usmeren ka prikupljanju informacija o razvijenosti kompetencija zaposlenih u kompaniji Renault Srbija. Ponosni smo na postignutu visoku ocenu za kvalitet i stepen zadovoljstva kako od klijenta tako i od direktnih učesnika u programu.


Septembar 2016, AAA sertifikat kvaliteta

Po prijemu prethodnog sertifikata bonitetne izvrsnosti, HCS team se obavezao da nastavi sa visoko kvalitetnim radom kako bi se obezbedio najviši Bisnode AAA sertifikat. Ovaj cilj je ispunjen u septembru 2016. Ovoga puta na još višem nivou, prepoznato je ispunjenje zadatih kriterijuma uspešnosti u poslovanju i konstantne bonitetne izvrsnosti. Sa velikim zadovoljstvom ističemo ispunjenje zadatog strateškog cilja koji je došao kao rezultat temeljnog i kvalitetnog poslovnog odnosa kako sa klijentima tako i sa kandidatima.


Jun 2016, GIS Forum

Zasnovano na odličnim iskustvima iz prethodnih godina, kompanija HCS Executive Search d.o.o. je ponovo uzela aktivno učešće na GIS Forumu u obliku ekskluzivnog HR partnera. Najveća prednost je ostvarena upravo kroz neposredne razgovore sa učesnicima Foruma, od zastupnika GIS sistemskih rešenja do njihovih krajnjih korisnika. Ne sme se zaboraviti ni pokazani entuzijazam prisutnih studenata kao budućih kandidata za projekte iz ove usko specijalizovane oblasti novih tehnologija.


Decembar 2015, Infostud 3 mesto

Infostud.com kao najznačajniji web portal u Srbiji koji se bavi tematikom ljudskih resursa dodelio je kompaniji HCS Executive Search srtifikat za osvojeno treće mesto u 2015. godini za najbolji proces selekcije kandidata za posao. Značaj ovog sertifikata je upravo u tome što se bazira na glasovima korisnika ovog portala, tj. sa kandiatima koji su imali neposredno iskustvo sa kompanijom HCS prilikom apliciranja za određene oglašene pozicije.

Ovaj sertifikat u kompaniji HCS smatramo kao potvrdu poštovanja i ozbiljnosti u pristupu ka svakom kandidatu koji je aplicirao i sa kojim su održane intervju sesije.


Oktobar 2015, Nov član u CFR Global Executive Search

Godišnja konferencija CFR Executive Search grupe u Istambulu gde je Rašo Pazarkić postavljen na mesto direktora za CFR Executive Search za Srbiju. Bila je to i prilika da se predstave iskustva i primeri dobre prkase, formiraju stručni timovi za različite industrijske grane i ojača umrežavanje kompanija članica na globalnom nivou.


Oktobar 2015, AA sertifikat kvaliteta

Sredinom oktobra Bisnode Srbija je dodelio kompaniji HCS Executive Search sertifikat sa kojim se prepoznaje konstantna bonitetska izvrsnost. Sertifikat se dodeljuje poslovnim subjektima koji ispunjavaju sve zadate kriterijume i time ih svrstava u viši razred bonitetne izvrsnosti u Srbiji. Kako je navedno od strane Bisnode Srbija, kompanija HCS spada u sam vrh privrednih društava u Srbiji koja su ovlašćena za upotrebu statusa AA kao simbola bonitetne izvrsnosti.

Kompanija HCS Executive Search se obavezuje da kvalitetom svoje usluge obezbedi i sledeći u nizu AAA sertifikat.


Septembar 2015, Slovenija 2015 Roadshow

Kompanija HCS Executive Search je 17. i 18. septembra u Sloveniji učestvovala na skupu privrednika sa temom koja se odnosila na traženje i selekciju kadrova u Srbiji. Pored toga, cilj je bio da se čuju primeri dobre prakse, potencijali saradnje za slovenačke kompanije u Srbiji, šta nudi srpsko tržište rada i kako doći do kvalitetnih kadrovskih rešenja.

Skup je organizovan u sadradnji sa našim partnerima iz Slovenije, kompanijom Trescon koja je deo međunarodnog lanca HR kompanija CFR Global Executive Search. Tokom dvodnevnih skupova, zabeležen je odličan odziv slovenačkih firmi. Format okruglog stola omogućio je otvorenu diskusiju, podelu iskustava i izazova sa kojima se privrednici susreću prilikom traženja, odabira i zadržavanja zaposlenih.

Opšti utisak svih učesnika oko razmene informacija je veoma pozitivan, pri čemu su stvoreni čvrsti osnovi za nastavak dalje saradnje i realizaciju budućih kadrovskih projekata.


Jun 2015, GIS Forum

Kompanija HCS Executive Search je početkom juna u Beogradu po prvi put učestvovala na GIS Forumu, konferenciji koja je mesto susreta stručnjaka, sistemskih korisnika, profesora i studenata koji baziraju svoj rad na geoinformacionim sistemima.

HCS je imao ulogu ekskluzivnog HR partnera, pružajući priliku prisutnima da se upoznaju sa lepezom usluga kao i načinom rada. Zabeležen je odličan odziv prisutnih da dostave svoja CV dokumenta. Pored toga, ostvareni su kontakti sa kompanijama iz ove usko specijalizovane grane, koji će svakako doprineti bržoj realizaiji nekih budućih projekata.

 
Human Capital Solutions © 2015