O nama

Human Capital Solutions – Executive Search je kompanija sa sedištem u Novom Sadu, čija je osnovna delatnost profesionalni odabir ljudskih resursa primenom metode direktnog traženja i procesa odabira kandidata (headhunting).

Naš osnovni cilj je da obezbedimo usluge po meri svake kompanije i da predstavimo željene profile, u zavisnosti od njene strukture, strategije, organizacione kulture i potreba pozicije, imajući na umu tržišne potencijale i raspoložive resurse.

Svojom poslovnom aktivnošću pokrivamo tržište rada na teritoriji cele Srbije, kao i u drugim zemljama Jugoistočne Evrope.

Usredsređeni smo pretežno na pozicije visokog i srednjeg menadžmenta, ali smo, isto tako, spremni da u potpunosti izađemo u susret bilo kom drugom zahtevu za kadrovima, na isti način.

Oblasti privrede koje pokrivamo su: poljoprivreda, prehrambena industrija, građevinarstvo, mašinska i automobilska industrija, FMCG, finansije, energetika, zaštita životne sredine, sa razvojem u oblasti informacionih i novih tehnologija. Do sada smo uspešno okončali više od 300 različitih HR projekata.

Nudimo i druge usluge na polju ljudskih resursa, kao što su: pronalaženje talenata, Outplacement programi, Interim solutions, dodatne HR usluge i konsalting, istraživanje tržišta ljudskih resursa i analiza konkurencije.

Human Capital Solutions © 2015