Saradnja

Referenca

Uz poštovanje svih naših klijenata, izdvojili smo nekoliko referentnih, iz različitih branši, kako bismo prikazali širok opseg oblasti koje pokrivamo. Za sve dodatne informacije o bazi naših referentnih klijenata budite slobodni da nas kontaktirate.

Partnerstva

Na osnovu poznavanja tržišnog HR potencijala i kulture ljudi u Centralnoistočnoj Evropi i pozitivnih iskustava sa kolegama iz drugih headhunting firmi, HCS je otvoren za širenje partnerske mreže. Svi partneri su tretirani s najvećim poverenjem, profesionalnom etikom i obostranim interesom, obezbeđujući poverenje i dugotrajan poslovni odnos.

U HCS-u verujemo da partnersko umrežavanje srodnih HR kompanija pomaže dostizanju kvalitetnih i pouzdanih rešenja za vaše klijente / poslodavce, uz efikasnije krišćenje raspoloživih troškova i vremena.

Mišljenja kandidata

Promena posla je uticala pozitivno na moj privatni život kao i razvoj karijere uopšte. U svemu tome mi je pomogao Human Capital Solution sa svojim profesionalnim pristupom, proaktivnim angažovanjem i inicijativom. Detaljno rade na selekciji kadrova i održavaju kontakt sa klijentima i nakon saradnje.

Vladimir Dimković, Shiftleader, Marbo PepsiCo.

Prošlo je godinu dana kako sam prešao da radim u sadašnju firmu. Zadovoljan sam; sve što mi je pre početka rada rečeno, ispostavilo se da je u potpunosti tačno. Dobra radna atmosfera, dobri uslovi rada i mogućnost napredovanja. Za sve to mogu da zahvalim vama; ovo je odluka koja je promenila moj tok života na bolje.

Aleksandar B, Eaton Corporation

Za „Human Capital Solutions” sam čuo pre skoro godinu dana i jako sam zadovoljan saradnjom koju smo imali. Izuzetno prijatno i profesionalno održani intervjui, uz napomenu da je period između prvog i završnog izuzetno kratak. Podaci koje sam dobio u vezi sa potencijalnim poslodavcem i uslovima rada bili su jasno istaknuti i potpuno ispoštovani. Mogu još samo da kažem – javite im se…

Dušan M, Koteks Viscofan

Rešenje AA Creditworthiness Rating
Human Capital Solutions © 2015